top of page

ELLENŐRZŐ LISTA
1-es TÍPUS

Ha az alábbiak közül a legtöbb vagy mindegyik igaz Rád, lehetséges, hogy az 1-es típusba tartozol. 

Kérlek, gondold át alaposan - esetleg kérdezed meg egy barátodtól, a környezetedben lévőktől, ők hogyan látják a válaszokat az alábbi kérdésekre. 

A kérdések is az átlagos szinthez kapcsolódnak, ahogy a leírások.

Beatrice Chesnut és Uranio Paes nyomán

Szigorú a belső kritikusom, aki folyamatosan figyeli, mit teszek és a viselkedésemet. Nagyon bánt, ha mások kritizálnak. 

Painted Green Arrow

Számomra teljesen természetes, hogy "jónak vagy rossznak", "helyesnek vagy helytelennek" érzékeljem a dolgokat és hogy mindig megfelelően cselekedjek.

Painted Green Arrow

Amikor észreveszek valami, azonnal jön az is, hogyan lehetne azt jobbá tenni. Könnyen kiszúrom a hibákat és ki is akarom javítani azokat. 

Painted Green Arrow

Mindig (vagy a legtöbb esetben) követem a szabályokat. És szerintem a világ sokkal jobban működne, ha mindenki így tenne. 

Painted Green Arrow

A "kellene" vagy a "kell" szavak gyakran elhagyják a számat - sőt ezen szavak szellemében gondolkozom. Hiszen a kötelesség előbbre való, mint az élvezet.  

Painted Green Arrow

Sokat fektetek abba, hogy jó, felelős, megbízható ember legyek. Magas a követelményszint magam  és mások felé. Nagyon hiszek az önfejlesztésben. 

Painted Green Arrow

Az érzelmek nem jó tanácsadók. Ha érzelmi alapon cselekszem, annak elfogadhatatlan lesz az eredménye vagy teljesen fölösleges. Így aztán igyekszem az érzelmeimet háttérbe szorítani. 

Painted Green Arrow

Bár néha vágyom az önfeledtségre és a szórakozásra, de ezt igyekszem visszafogni, hiszen nem minden helyzetben helyes. Mi lenne, ha egy meetingen mindenki csak kacarászna? 

Painted Green Arrow

Szerintem egy helyes út van általában valami megoldására. Erről erősen megvan a véleményem és szeretem megosztani is másokkal, hogy helyesen cselekedjenek. 

Painted Green Arrow

Ritkán látom, hogy valami tökéletesen működik. Éppen ezért, mert ritka, azt nagyon, nagyon komolyan veszem, hiszen az ad erőt ahhoz, hogy a dolgokat a lehető legjobbá tegyem továbbra is. 

Painted Green Arrow

Úgy tűnik, ide tartozom, érdekelnének a részletek. 
Hogyan tovább? 

bottom of page