top of page

Rólam

Kállai Judit vagyok, nő, anyuka, nagymama, testvér, tréner, coach, sárga-pirios, 3/2-es, az Enneagramcoach alapítója. 

Ezek a "szerepeim", ahogy jelen vagyok a világban. Izgalmas - néha nehéz és göröngyös  - út vezetett oda, hogy már érezzem saját lényem lényegét is. 

A színek szerint imádok nevetni, csevegni, ismerkedni, sokszor csapongok, rengeteg az ötletem, amiket nem biztos, hogy végigviszek. Ám ha valami megfog, amit el akarok érni, akkor ha kell, odacsapok, mert a CÉL mindenek fölött.

A két szám pedig arról szól, hogy fontos az eredmény, hogy sikerem legyen - vagy annak, amit csinálok. Gyerekkoromban azt "tanultam" meg, hogy nem fejezhetem ki az érzéseimet szabadon, így az eredményeim alapján kezdtem "mérni" magam. És ezeket az eredményeket mindig abban mértem, hogy mennyire hatékonyan tudok segíteni másokat. 

Ma is fontosak az eredményeim, ám nem csak mások (leginkább néhány, számomra fontos ember) pozitív visszajelzéseiben mérem azokat és magamat. A szívemre hallgatok, a megérzéseimre -  ami a legnagyobb erősségem. Megtanultam kifejezni az érzéseimet (először fel kellett ismernem őket, nem volt egyszerű, mert a sikerek érdekében háttérbe szorítottam őket). 

Már tudom, ez önmegismerés egy életen át tartó folyamat, de lehetünk egyre jobban a bőrünkben, kezelhetünk nehéz helyzeteket is a valóságnak megfelelően megértéssel (nem kiszínezve), megélve a pillanatot olyannak, amilyen. Ám mindig biztos tudással, hogy bármilyen szörnyű is most, lesz jobb, mert vannak eszközeink arra, hogyan jöhetünk ki belőle. Mert megoldás MINDIG VAN. A folyamat ugyan hosszú, ám van képlete mindenki útjának. 

Trénerként jócskán túl vagyok a 10.000 órán, legalább 7-8000 embernek segítettem már abban, hogyan fejezheti ki magát úgy, hogy a másik meg is értse, hogyan kezelhetjük a stresszt mind jobban és eredményesebben - és még sok más témában. Coachként legalább 2000 óra találkozót éltem meg Veletek örömben, bánatban, sok-sok eredménnyel. Éltem végig mindannyiótok problémáit, kérdéseit, feladatait mindig azzal, hogy mindig tudom, ettől az én szívem is gyógyul. Dolgozom online és személyesen, egyéniben és csoportban is.

Életszeretettel,

Jucus

KERESS FEL

Köszönöm, hogy írtál, hamarosan válaszolok!

  • Black Facebook Icon

2022. Enneagramcoach Kállai Judit

bottom of page