top of page

A 3-as altípusai

Minden embert és állatot a fajfenntartás érdekében három elsődleges ösztön irányít. A létfenntartás - aminek célja a túlélés, a szexualitás - ami a fejfenntartást célozza és a szociális ösztön, ami a csoportokban, csoportban betöltött szerepünkre utal. 

Ezek szimbolizálják a boldogság utáni vágyunkat, ahogy ezeket megéljük, úgy kutatjuk a boldogságot. Amikor a robotpilótában vagyunk, ezen szenvedélyek egyike irányít minket - amit akkor boldogságunk kulcsának hiszünk. 

Ezek megtalálása és "összekötése" alap típusunkkal segít egy egészen pontos karakter típus meghatározásában - ami mondhatjuk úgy is, hogy "szabadulásunk kulcsa" azokból a "programokból", amik most megakadályozzák, hogy valóban teljes és boldog életet éljünk. 

Bár minden ösztön dolgozik bennünk, mégis a három közül van egy, ami igazán csábító lesz mindig - amivel "visszarántod" magad a robotpilótába. Ha próbáltál már olyan 3 lábú széken ülni, aminek az egyik lába rövidebb tudhatod, hogy ha kibillensz, mást látsz, mint annak előtte. Például a padlót. Más lesz a perspektíva.

Ha a létfenntartó típus Benned a legerősebb, túlélési stratégiákat építesz szociális és szexuális téren - olyan partnereket választasz, akik létfenntartó ösztöneit táplálják. Így aztán sebzettebbnek és idegesebbnek tűnsz a többi típushoz képest. Több időt töltesz biztonságod és túlélésed megteremtésével. 

Ha legerősebb Benned a szociális típus, úgy vélhetően szexuális szövetségeket kötsz, amik támogatják társadalmi környezetedet - és lássuk be, sokat jelenteken emberi kapcsolataid, sokszor azok túlélésed záloga. Sokszor életed a családi élet körül forog, szereted a csoportokat, a társadalmi környezet fontos Neked. Gyakran hívod a családot, mert erős a kapcsolat. Szereted a közös étkezéseket és jobban érzed magad egy jó beosztásban, mint kifutó fiúként vagy lányként.  

Ha a szexuális a legerősebb Benned, legfontosabb Számodra a párkapcsolat. Talán érezted vagy hallottad már, hogy karizmatikus személyiség vagy, akiből süt a szexualitás. Talán több - szexuális beállítottságtól függően - ellenkező vagy azonos nemű barátod van, hangsúlyos szexuális jelleged.  

Eli Jaxon-Bear nyomán

A 3-as altípusai

LÉTFENNTARTÓ

Akkor vagyok rendben, ha megvan mindenem, amire szükségem van. Legyen igazán jó autóm, kényelemes és szép házam. És ez a minimum! Szeretem, ha márkás cipőim, órám, ruháim vannak. Ettől valahogy biztonságban érzem magam. De hát másnak is fontosak ezek, nem? És hát valljuk be, nem érkezhetek egy rozoga autóval egy tárgyalásra sem. Teljesen máshogy ítél meg a tárgyaló partner, tudom. 

SZOCIÁLIS

Ha valamit nem sikerül elintézni, csak szólj. Látom, Téged is érdekelnek a szép órák, tetszik, amit hordasz. Tegnap, mikor a Vállalkozói VIP klub üléséről fuvaroztak haza, a Rolexnél láttam a legújabb típust, ha érdekel, szólj, mert tudok szerezni rá kedvezményt. Hogy sok ismerősöm van? Ne viccelj! Ez a kulcsa a boldogulásnak! A jó kapcsolatrendszer. Főleg Magyarországon? Máshogy nem lehet...

SZEXUÁLIS

Sokszor hallottam már, hogy én vagyok a tökéletes FÉRFI. Nem tudom, milyen egy igazi férfi, de nem minden férfi erős - és nem csak fizikailag, de lelkileg is. Legyen a teste kidolgozott és elegáns a megjelenése, nem? Még ha sportos is. És igen, nő típustársaimat is könnyen felismerem, mert annyira NŐK! A volt feleségem nem ide tartozott valószínűleg, mert csak havonta járt fodrászhoz például - pedig egy igazi nő többet kéne, hogy törődjön a megjelenésével, nem? És bizony esténként meleg vacsora sem várt mindig az asztalon. Egy igazi feleség nem gondoskodó, szép és kedves, mosolygós? 

bottom of page