top of page

ELLENŐRZŐ LISTA
3-as TÍPUS

Ha az alábbiak közül a legtöbb vagy mindegyik igaz Rád, lehetséges, hogy a 3-as típusba tartozol. 

Kérlek, gondold át alaposan - esetleg kérdezed meg egy barátodtól, a környezetedben lévőktől, ők hogyan látják a válaszokat az alábbi kérdésekre. 

A kérdések is az átlagos szinthez kapcsolódnak, ahogy a leírások.

Beatrice Chesnut és Uranio Paes nyomán

Rendkívüli az empátiám, valahogy automatikusan ráhangolódom másokra. Már megfigyeltem, hogy valahogy az is kiderül számomra, mit értékelnek - így könnyebb megtalálnom a hangot velük.

Azt se bánom, ha elkápráztatom őket. 

Painted Green Arrow

Szeretem a célokat és gyakran tűzök is kin célt. Aztán mindent megteszek, hogy el is érjem őket. Ha megvannak a célok, az oda vezető utat is pikk-pakk megtalálom. 

Painted Green Arrow

Szeretem, ha az emberek úgy látják én aztán tudom, miről beszélek. Ha látják, hogy értek ahhoz, amit csinálok - hiszen mindent meg is teszek azért, keményen dolgozom azért, hogy jól teljesítsek, - bármivel is foglalkozom. Talán az zavar a legjobban, ha ezt nem ismerik el. 

Painted Green Arrow

Látom, mit kell tennem azért, hogy sikeres és elismert legyek az életem minden területén. 

Painted Green Arrow

Feladataimat könnyedén teljesítem - a legjobban annak örülök, amikor elkészül valami és elismerhetem az eredményét annak, amit csináltam. Lassítani vagy abbahagyni viszont nagyon nehéz valamit. Valahogy sodornak tovább a feladatok. 

Painted Green Arrow

Valahogy mindig könnyedén "kihúzom" magam a csávából, ha oda kerülnék. Egy önkritikus megnyilvánulás, egy könnyed megjegyzés magamra - és már nem is annyira kellemetlen a helyzet. 

Painted Green Arrow

Nem szeretem a kudarcot, szívesen kitörölném az életemből. Ha úgy érzem valami nem sikerülhet, abba inkább bele sem fogok. 

Painted Green Arrow

Nagyon fontosak számomra a kapcsolataim - ám tudom, sokszor elhanyagolom őket, mert annyi dolgom van. 

Painted Green Arrow

Sokszor érzem, hogy fojtogatnak az érzéseim, de nem nyilvánulhatok meg mindig érzelmesen. Főleg munka közben! Ott a legfontosabbak a feladatok, nincs helye az érzelgősségnek. 

Painted Green Arrow

Hát, lehet, hogy ide tartozom, érdekelnek a részletek.
Hogyan tovább? 

bottom of page