top of page

ELLENŐRZŐ LISTA
5-ös TÍPUS

Ha az alábbiak közül a legtöbb vagy mindegyik igaz Rád, lehetséges, hogy az 5-ös típusba tartozol. 

Kérlek, gondold át, figyeld meg alaposan - esetleg kérdezed meg egy barátodtól, a környezetedben lévőktől, ők hogyan látják a válaszokat az alábbi kérdésekre. 

A kérdések is az átlagos szinthez kapcsolódnak, ahogy a leírások.

Beatrice Chesnut és Uranio Paes nyomán

Szeretek új dolgokkal foglalkozni, új dolgokat tanulni. Nem feltétlenül intézményi keretek között és nem is azért, hogy elérjek velük valamit, hanem csak mert érdekel a téma. 

Painted Green Arrow

Fontos nekem az idő, amit magammal tölthetek és ki nem állhatom, ha azon kell kattognom, hogy ki és mivel borogatja azt fel. Pedig így van, mert mindig jön valaki, aki valami programot szervez. Nem értem, minek.

Painted Green Arrow

Ki nem állhatom a társasági összejöveteleket. Ha mégis elmegyek, inkább a háttérben figyelek, hogy mi is történik VALÓJÁBAN. Szeretem, ha látom a dolgok mélyét. 

Painted Green Arrow

Mondják, hogy okos vagyok - néha gúnyosan. Pedig tudom, hogy én tudom jól, hiszen utána olvastam ennek is és valahogy minden infó megmarad a fejemben. 

Painted Green Arrow

Nem szeretem a nehéz érzéseket - és ez enyhe kifejezés. Kevés barátom van (az emberek többsége nem érti, amiről beszélek) , és mondták már, hogy érzelmekről nem könnyű velem beszélni. 

Painted Green Arrow

Ami nem logikus, azt nem tudom elfogadni. Mi másra építhetnénk, ha nem az események és gondolatok logikus egymásra épülésére? 

Painted Green Arrow

Az utcán csak pár pillanatra állok meg egy ismerőssel. A célom a dohánybolt volt, nem szeretem, ha feltartanak fölösleges fecsegéssel. Az időmet én osztom be és nem más. 

Painted Green Arrow

Minden energiámat elviszi, ha állandóan valami szívességet kérnek tőlem. Hát ha még valaki az érzéseiről beszél! Vagy kérdezget a sajátjaimról. 

Painted Green Arrow

Szerintem csak úgy érdemes belevágni valamibe, ha igazán értünk hozzá. Ki nem állhatom a felszínességet. Ami érdekel, az általában nem hétköznapi. Bár ezekről szeretek értő "közönségnek" beszélni, mert az emberek nagy része úgysem érti.

Painted Green Arrow

Úgy tűnik, ide tartozom, érdekelnének a részletek. 
Hogyan tovább? 

bottom of page